Wendy Bureau Tromp

Bureau Tromp is gespecialiseerd in trainingen en consultancy op het gebied van Lean Management & Lean Six Sigma. Lean richt zich op het verhogen van het rendement van een organisatie door het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Bureau Tromp biedt in 2015 zes deelnemers van de Participatiefabriek de mogelijkheid een Lean-training te volgen tegen een sterk gereduceerd tarief.

DSC_7184

 

CNj4QdyWUAAm8Iv

Inmiddels heeft Foliena Feenstra, ex-deelneemster van De Participatiefabriek, een lean-training gevolgd. Foliena heeft mede door het volgen van deze training een interim-opdracht veroverd. Ze is inmiddels voor 2,5 maand aan de slag gegaan als facilitair Manager bij een zorggroep in ’t Gooi.

B_bF9foWAAETuMX
Een tweede deelnemer, Marcel Swart, is onlangs met een training gestart. Ook hij heeft mede door het volgen van deze training, een interim job bemachtigd.

“Veel organisaties kijken momenteel kritisch naar hun processen en zijn bijzonder geïnteresseerd in medewerkers die over de expertise van Lean Six Sigma beschikken”.

“Tijdens het sollicitatie gesprek heb ik gemerkt dat de gevolgde Lean Six Sigma cursussen mij een stuk meerwaarde gaven ten opzichte van overige kandidaten”.

Foliena Feenstra

Bureau Tromp staat voor nuchterheid en een aanpakkersmentaliteit. Een werkwijze die aansluit bij de aanpak van De Participatiefabriek. Wil je meer weten over Bureau Tromp en haar cursussen, klik dan op deze link.