B_bF9foWAAETuMX

Bureau Tromp biedt in 2015 zes Lean-trainingen aan aan De Participatiefabriek. Tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen zes deelnemers van De Participatiefabriek deelnemen aan een training.
Inmiddels heeft Foliena Feenstra, ex-deelneemster van De Participatiefabriek, een lean-training gevolgd. Foliena heeft mede door het volgen van deze training, en interim-opdracht veroverd en is inmiddels voor 2,5 maand aan de slag gegaan als facilitair Manager bij een zorggroep in ’t Gooi. Een tweede deelnemer, Marcel Swart, is onlangs met een training gestart en ook hij heeft mede door het volgen van deze training, een interim job bemachtigd.

“Veel organisaties kijken momenteel kritisch naar hun processen en zijn bijzonder geïnteresseerd in medewerkers die over de expertise van Lean Six Sigma beschikken”.

“Tijdens het sollicitatie gesprek heb ik gemerkt dat de gevolgde Lean Six Sigma cursussen mij een stuk meerwaarde gaven ten opzichte van overige kandidaten”.

Foliena Feenstra

Bureau Tromp is gespecialiseerd in trainingen en consultancy op het gebied van Lean Management & Lean Six Sigma. Lean richt zich op het verhogen van het rendement van een organisatie door het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Wilt u meer weten over Bureau Tromp en haar cursussen, klikt u dan op deze link.

Bureau Tromp staat voor nuchterheid en een aanpakkersmentaliteit. Een werkwijze die aansluit bij de aanpak van De Participatiefabriek.