Wij zoeken werk

icoon zorg & welzijn
Zorg & Welzijn
icoon techniek
Techniek
icoon onderwijs
Onderwijs
icoon marketing - communicatie
Marketing & Communicatie
icoon ict
ICT
icoon horeca - facilitair
Horeca & Facilitair
icoon financieel - administratief
Financieel & Administratief
icoon commercieel
Commercieel

Zorg & Welzijn


Ingrid Steijvers

WMO-consulent

Na een succesvolle carrière van meer dan 20 jaar in de reiswereld, heb ik een anderhalf jaar geleden besloten het roer compleet om te gooien. Ik weet niet zo goed of het nu een andere kijk op de wereld, mijn leeftijd of iets anders was… Ik voelde gewoon dat het tijd was mijn talenten in te zetten voor iets anders, iets mooiers, iets groters en vooral… iets voor anderen. Inmiddels heb ik met veel plezier mijn opleiding tot WMO-consulent succesvol afgerond en heb ik bij enkele bedrijven praktische ervaring opgedaan in het welzijnsvak. 

Nu ben ik klaar voor de volgende stap… en daar heb ik jou heel hard bij nodig! 

Als ik beloof jouw verwachtingen altijd te overtreffen, zou je mij dan een kans willen bieden werkervaring op te doen binnen jouw bedrijf?                         

WMO-consulent in de regio Almere                    

 • Sociaal
 • Energiek
 • Communicatief
 

Kwaliteit, dienstverlening, kansen creëren voor mensen, samen met collega’s gaan voor resultaat. Dat is wat ik kan en waar ik het voor doe! Ik ben communicatief vaardig en sta sterk in mijn schoenen. Ik benader het sociale met een zakelijke blik en ben tevreden als ik de belangen van alle betrokken partijen naar tevredenheid heb kunnen afhandelen. Kies voor mij en ik garandeer een kwalitatieve bijdrage aan een resultaatgericht WMO-beleid.


Rosita Charoe

Helpende Zorg en Welzijn 2

Ik zoek een leuke baan waarbij ik mijn kennis en kwaliteiten kan gebruiken om mensen te helpen in hun dagelijkse verzorging. Helpt u mij mijn droombaan te vinden? 

Helpende Zorg en Welzijn 2 in Almere

 • Vriendelijk en toegankelijk
 • Behulpzaam
 • Empatisch

Mensen helpen en ondersteunen bij hun dagelijkse verzorging en zo hun dag een beetje mooier maken, dat is wat mij drijft. Ik omschrijf mezelf als vriendelijk, sociaal, klantgericht, nauwkeurig en behulpzaam.                           

 


Olga Koppen

Groepsbegeleider

Zorgen en verzorgen loopt als een rode draad door mijn leven. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen. Dat kan in een thuissituatie of op een werkplek zijn. Situaties kan ik goed overzien en zo nodig mij daaraan aanpassen. Ik ben rustig en opgewekt, maar kan als dat nodig is ook assertief optreden. Het creëren van een veilige en harmonieuze omgeving is iets waaraan ik veel waarde hecht.

Helpende 2 groepsbegeleider in de regio Almere, Lelystad of ‘t Gooi

 • Flexibel inzetbaar
 • Sterk observatievermogen
 • Kan goed de-escaleren in groepsdynamiek
 

Zoekt u een loyale, toegewijde groepsbegeleider met hart voor de cliënten die rust en structuur kan brengen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.


Ruthmilda Elisabeth

Helpende Zorg en Welzijn 2

Geduldig, gemotiveerd, verantwoordelijk en empathisch zijn eigenschappen die mij omschrijven. Het is voor mij erg belangrijk om de cliënt op zijn of haar gemak te laten voelen en zo een verschil te maken in het leven van de cliënt. Door mijn ruime werkervaring ben ik breed inzetbaar. Ik ben op mijn best in contact met verschillende mensen en kan goed omgaan met stress. Hoewel ik altijd vriendelijk en rustig zal blijven, kan ik ook doortastend optreden. 

Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Helpende Zorg en Welzijn 2 in de regio Flevoland en ’t Gooi.

 • Flexibel inzetbaar
 • Stressbestendig
 • Empatisch

Vriendelijke Helpende Zorg en Welzijn zoekt een leuke baan waarin ze het verschil kan maken.

Techniek


Murad Murad

Meubelmaker

Meubelmaken ‘stroomt door mijn bloed’. Ik groeide op met en in ons familiebedrijf. Daar begon ik al met meubels maken in 1982.

De eigenschappen en competenties die mij het best omschrijven zijn: creatief in het vinden van oplossingen, ijverig en nauwkeurig in mijn werk, betrouwbaar en zeer gemotiveerd.

Meubelmaker

 • Nauwkeurig
 • Betrouwbaar
 • Zeer gemotiveerd
Zoekt u een ervaren vakman, iemand die altijd goed gehumeurd is en bovendien iemand die een team versterkt, dan ben ik degene die u zoekt.

Onderwijs


Virginia Khoeblal

Onderwijsassistent

Ik vind werken met kinderen het leukste dat er is! Door mijn ruime werk- en levenservaring en sterke persoonlijkheid heb ik geleerd hoe ik met verschillende kinderen om kan gaan. Ik ben duidelijk en oprecht en weet het beste uit ieder kind naar boven te halen. Als persoon ben ik empathisch, creatief en erg positief.                                         

Onderwijsassistent in de regio Almere, ’t Gooi of Amsterdam

 • Geduldig
 • Toegankelijk
 • Leert graag nieuwe dingen
 
 

Het is mijn droom om mijn carrière in het onderwijs weer nieuw leven in te blazen. Bent u op zoek naar een enthousiaste en bevlogen onderwijsassistent? Bel mij!

 

Marketing & Communicatie

Momenteel geen kandidaten beschikbaar

 

ICT

Momenteel geen kandidaten beschikbaar

 

Horeca & Facilitair


André van Unen

Facilitair Coördinator

Ervaren Facilitair Coördinator die graag een zinvolle bijdrage levert aan zowel individuele groei als gemeenschappelijke doelen. Vakkundig, creatief en met een gezonde dosis humor.                              

Facilitair Coördinator regio Almere.

 • Sociaal en communicatief sterk
 • Goed in plannen en organiseren
 • Coachend leidinggeven


Hans Valk

Beveiliger

Zelfstandigheid, integriteit en klant- en servicegerichtheid zijn eigenschappen die mij typeren. Ik werk nauwkeurig en heb oog voor detail. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik toegankelijk, sociaal en altijd bereid om met de organisatie mee te denken om de kwaliteit te verbeteren. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om collega’s te begeleiden. Ik leg de lat graag hoog als het om kwaliteit gaat en ben het meest op mijn plek als ik mijn taak van begin tot het einde kan volbrengen. 

Beveiliger in de regio Almere, Amsterdam, ’t Gooi of Amersfoort                                   

 • Integer
 • Betrouwbaar
 • Betrokken
 
 Zoekt u een beveiliger waarop u kunt bouwen en die u kunt vertrouwen? Een harde werker met hart voor de zaak? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!                                                      


Guida van der Valk

Coördinator Horeca / Evenementenplanner

Plannen, organiseren, aansturen en coachen, dat is waar ik goed in ben. De evenementen die ik organiseer, verzorg ik tot in de puntjes. Ik coördineer en zorg voor een plezierige werkomgeving. Mijn doel is om een thuisgevoel voor de gewaardeerde bezoekers te creëren. Ik kom het beste tot mijn recht in een internationale, professionele omgeving. Dit geeft mij energie. Met enthousiasme, doorzettingsvermogen, klantgericht werken, inzichtelijk vooruitdenken en betrouwbaar zijn, kan ik voor u, in welke taal dan ook, binnen uw organisatie een hoge kwaliteit van dienstverlening leveren. 

Coördinator Horeca en/of Evenementenplanner in de regio Almere, Lelystad, ’t Gooi of Amsterdam

 • Servicegericht
 • Zorgvuldig
 • Enthousiast

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op. Ik ben per direct beschikbaar als uw nieuwe medewerker!                          


Robin de Warm

Facilitair coördinator / Assistent manager

Ik ben een gedreven facilitair en hospitality professional en heb in beide disciplines veel ervaring. Ik heb gewerkt als facilitair coördinator en teamcoach voor  FM-teams bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Graag ga ik aan de slag in een zakelijke omgeving waar hospitality hoog in het vaandel staat. Voor mij is servicegericht werken vanzelfsprekend. Als professional ben ik betrokken, loyaal en betrouwbaar.                                                                                                      Facilitair coördinator/assistent Manager in de regio Almere, Amsterdam of Utrecht                                                                       

 • Gedreven
 • Facilitair en Hospitality Professional
 • Teamcoach
 

Door mijn vaardigheden als teamcoach en coördinator ben ik de juiste persoon om uw facilitair team, receptie en/of cateringteam naar een hoger plan te begeleiden en om de dagelijkse leiding aan deze teams te verzorgen.        


Ruthmilda Elisabeth

Gastvrouw / Horecamedewerker

Geduldig, gemotiveerd, klantvriendelijk en accuraat zijn eigenschappen die mij omschrijven. Door mijn ruime werkervaring ben ik breed inzetbaar. Ik ben stressbestendig en hou van werken in een dynamische, afwisselende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ik ben op mijn best in contact met verschillende mensen. Hoewel ik altijd vriendelijk en rustig zal blijven, kan ik ook doortastend optreden. 

Gastvrouw in de regio Almere, Lelystad, Schiphol

 • Flexibel inzetbaar
 • Stressbestendig
 • Klantgericht

Op zoek naar een flexibele gastvrouw met een gulle lach en veel geduld? Ik kom graag voor u werken!

 


Karin Timmers

Receptioniste / telefoniste

Als receptioniste, telefoniste en allround administratief medewerker heb ik veel ervaring bij verschillende bedrijven en organisaties. Ik heb veel plezier in het werken met klanten. Mijn dienstverlenende houding maakt dat ik mij altijd tot het uiterste zal inspannen om de klant maximaal te voorzien.

Wat ik zoek is een functie met veel afwisseling en variatie. 

Mijn collega’s omschrijven mij als klantvriendelijk en servicegericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Receptioniste/Telefoniste in de regio Amsterdam, Flevoland, ’t Gooi, Schiphol en Utrecht voor 25 – 32 uur

 • Service- en klantgericht
 • Vriendelijke en toegankelijke uitstraling
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Zoekt u een betrouwbare medewerker met hart voor de zaak? Heeft u voor mij die afwisselende baan waarin ik het beste uit mezelf kan halen? Dan kom ik graag met u in contact. 

 

Financieel & Administratief


Sofiya Chalakova

Financial

Ik ben een gemotiveerde, ervaren en breed inzetbare financial. Leveren van hoge kwaliteit en accuraat werken zijn voor mij erg belangrijk. Ik werk graag oplossingsgericht en ben goed in staat om  “out of the box“ te denken.

Financial

 • Deskundig
 • Betrokken en loyaal
 • Communicatief zeer sterk
 • Engelstalig

U kunt mij uw cijfers toevertrouwen. Zoekt u een deskundige en betrouwbare financial met hart voor de zaak? Dan bent u bij mij aan het goede adres.                   

 

Jacintha Jangli

Administratief medewerker

Het uitvoeren van brede administratieve werkzaamheden past goed bij mij. Ik hou ervan problemen op te lossen en uit te zoeken hoe herhaling voorkomen kan worden. Bij opdrachten met een einddatum, bewaak ik de voortgang en plan ik de nodige werkzaamheden goed in. Ik kan goed overzicht houden op de werkzaamheden en indien nodig vraag ik om hulp. Ik ben hulpvaardig en ik kan me goed aanpassen. 

Administratief medewerker in de regio Flevoland, Amsterdam of ’t Gooi

 • Allround
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig
 
 

Met mijn gulle lach los ik graag problemen op. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden kunt u mij met een gerust hart toevertrouwen. 

 

 

Marcel Bongers

Administratief medewerker

Ik ben een analytisch en pragmatisch ingesteld persoon en mijn kracht is het accuraat en tijdig uitvoeren van administratieve taken. Ik kom het beste tot mijn recht wanneer ik binnen een team of afdeling een eigen deel verantwoordelijkheid op mij kan nemen.

Administratief medewerker in de regio Flevoland, Amsterdam of ‘t Gooi. 

 • Analytisch
 • Pragmatisch
 • Accuraat
 Met mijn liefde voor cijfers ga ik graag elke uitdaging op administratief gebied aan. 

 

Cynthia Boamah

Financieel medewerker

Met mijn ruime administratieve ervaring op financieel vlak ben ik een allrounder voor alle financiële taken. Ik ben een doorzetter en wil graag weten hoe de vork in de steel zit. Vandaar dat ik erg veel oog voor detail heb en het beste tot mijn recht kom in een organisatie waar ik een breed takenpakket heb. Collega’s omschrijven mij als een  gemotiveerd, analytisch ingesteld, volhardend en resultaatgericht persoon. Ik kijk uit naar een nieuwe uitdagende baan in de financiële branche, bij voorkeur in een internationale omgeving. 

Flevoland/Amsterdam/Schiphol/Hoofddorp, 32 uur

 • Analytisch
 • Financieel allrounder
 • Internationaal georiënteerd, zeer goede beheersing Engels

Op zoek naar een stevige financial met oog voor detail die tot de kern van de zaak weet te komen? Laten we kennismaken!

Commercieel

 

Bert Pieters

Reisleider / Vertaler

Mijn doel is het leven en de wereld aangenamer te maken voor mijn medemensen en mijzelf. Ik ben reisgids in Italië en Nederland geweest, heb lang in beide landen gewoond en ben vertrouwd met de talen, landen, geschiedenis en cultuur. Ik laat mensen graag schoonheid ontdekken en vertel graag en beeldend.

Ook vertaal ik Italiaans en Nederlands en schrijf en redigeer teksten.

Andiamo!

Reisgids Italië en Nederland / Tekstschrijver / Vertaler Italiaans. Omgeving: Italië en Nederland. 

 • Brede en diepgaande kennis van de landen Italië en Nederland
 • Uitgebreide taalbeheersing
 • Accuraat

Zoekt u een echte cultuur en geschiedenis gids met hart voor Italië en Nederland? Dan zoekt u mij!