Wij zoeken werk

icoon zorg & welzijn
Zorg & Welzijn
icoon techniek
Techniek
icoon onderwijs
Onderwijs
icoon marketing - communicatie
Marketing & Communicatie
icoon ict
ICT
icoon horeca - facilitair
Horeca & Facilitair
icoon financieel - administratief
Financieel & Administratief
icoon commercieel
Commercieel

Zorg & Welzijn


Olga Koppen

Groepsbegeleider

Zorgen en verzorgen loopt als een rode draad door mijn leven. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen. Dat kan in een thuissituatie of op een werkplek zijn. Situaties kan ik goed overzien en zo nodig mij daaraan aanpassen. Ik ben rustig en opgewekt, maar kan als dat nodig is ook assertief optreden. Het creëren van een veilige en harmonieuze omgeving is iets waaraan ik veel waarde hecht.

Helpende 2 groepsbegeleider in de regio Almere, Lelystad of ‘t Gooi

 • Flexibel inzetbaar
 • Sterk observatievermogen
 • Kan goed de-escaleren in groepsdynamiek
 

Zoekt u een loyale, toegewijde groepsbegeleider met hart voor de cliënten die rust en structuur kan brengen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

                


Ruthmilda Elisabeth

Helpende Zorg en Welzijn 2

Geduldig, gemotiveerd, verantwoordelijk en empathisch zijn eigenschappen die mij omschrijven. Het is voor mij erg belangrijk om de cliënt op zijn of haar gemak te laten voelen en zo een verschil te maken in het leven van de cliënt. Door mijn ruime werkervaring ben ik breed inzetbaar. Ik ben op mijn best in contact met verschillende mensen en kan goed omgaan met stress. Hoewel ik altijd vriendelijk en rustig zal blijven, kan ik ook doortastend optreden. 

Ik kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Helpende Zorg en Welzijn 2 in de regio Flevoland en ’t Gooi.

 • Flexibel inzetbaar
 • Stressbestendig
 • Empatisch

Vriendelijke Helpende Zorg en Welzijn zoekt een leuke baan waarin ze het verschil kan maken.

Techniek


Murad Murad

Meubelmaker

Meubelmaken ‘stroomt door mijn bloed’. Ik groeide op met en in ons familiebedrijf. Daar begon ik al met meubels maken in 1982.

De eigenschappen en competenties die mij het best omschrijven zijn: creatief in het vinden van oplossingen, ijverig en nauwkeurig in mijn werk, betrouwbaar en zeer gemotiveerd.

Meubelmaker

 • Nauwkeurig
 • Betrouwbaar
 • Zeer gemotiveerd
Zoekt u een ervaren vakman, iemand die altijd goed gehumeurd is en bovendien iemand die een team versterkt, dan ben ik degene die u zoekt.

Onderwijs

Momenteel geen kandidaten beschikbaar

Marketing & Communicatie

Momenteel geen kandidaten beschikbaar

 

ICT

Momenteel geen kandidaten beschikbaar

 

Horeca & Facilitair


André van Unen

Facilitair Coördinator

Ervaren Facilitair Coördinator die graag een zinvolle bijdrage levert aan zowel individuele groei als gemeenschappelijke doelen. Vakkundig, creatief en met een gezonde dosis humor.                              

Facilitair Coördinator regio Almere.

 • Sociaal en communicatief sterk
 • Goed in plannen en organiseren
 • Coachend leidinggeven


Hans Valk

Beveiliger

Zelfstandigheid, integriteit en klant- en servicegerichtheid zijn eigenschappen die mij typeren. Ik werk nauwkeurig en heb oog voor detail. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben ik toegankelijk, sociaal en altijd bereid om met de organisatie mee te denken om de kwaliteit te verbeteren. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om collega’s te begeleiden. Ik leg de lat graag hoog als het om kwaliteit gaat en ben het meest op mijn plek als ik mijn taak van begin tot het einde kan volbrengen. 

Beveiliger in de regio Almere, Amsterdam, ’t Gooi of Amersfoort                                   

 • Integer
 • Betrouwbaar
 • Betrokken
 
 Zoekt u een beveiliger waarop u kunt bouwen en die u kunt vertrouwen? Een harde werker met hart voor de zaak? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!                                                      


Karin Timmers

Receptioniste / telefoniste

Als receptioniste, telefoniste en allround administratief medewerker heb ik veel ervaring bij verschillende bedrijven en organisaties. Ik heb veel plezier in het werken met klanten. Mijn dienstverlenende houding maakt dat ik mij altijd tot het uiterste zal inspannen om de klant maximaal te voorzien.

Wat ik zoek is een functie met veel afwisseling en variatie. 

Mijn collega’s omschrijven mij als klantvriendelijk en servicegericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Receptioniste/Telefoniste in de regio Amsterdam, Flevoland, ’t Gooi, Schiphol en Utrecht voor 25 – 32 uur

 • Service- en klantgericht
 • Vriendelijke en toegankelijke uitstraling
 • Verantwoordelijkheidsgevoel

Zoekt u een betrouwbare medewerker met hart voor de zaak? Heeft u voor mij die afwisselende baan waarin ik het beste uit mezelf kan halen? Dan kom ik graag met u in contact. 

 


Ruthmilda Elisabeth

Gastvrouw / Horecamedewerker

Geduldig, gemotiveerd, klantvriendelijk en accuraat zijn eigenschappen die mij omschrijven. Door mijn ruime werkervaring ben ik breed inzetbaar. Ik ben stressbestendig en hou van werken in een dynamische, afwisselende omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ik ben op mijn best in contact met verschillende mensen. Hoewel ik altijd vriendelijk en rustig zal blijven, kan ik ook doortastend optreden. 

Gastvrouw in de regio Almere, Lelystad, Schiphol

 • Flexibel inzetbaar
 • Stressbestendig
 • Klantgericht

Op zoek naar een flexibele gastvrouw met een gulle lach en veel geduld? Ik kom graag voor u werken!

 

Financieel & Administratief

 

Jacintha Jangli

Administratief medewerker

Het uitvoeren van brede administratieve werkzaamheden past goed bij mij. Ik hou ervan problemen op te lossen en uit te zoeken hoe herhaling voorkomen kan worden. Bij opdrachten met een einddatum, bewaak ik de voortgang en plan ik de nodige werkzaamheden goed in. Ik kan goed overzicht houden op de werkzaamheden en indien nodig vraag ik om hulp. Ik ben hulpvaardig en ik kan me goed aanpassen. 

Administratief medewerker in de regio Flevoland, Amsterdam of ’t Gooi

 • Allround
 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig
 
 

Met mijn gulle lach los ik graag problemen op. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden kunt u mij met een gerust hart toevertrouwen. 

 

 

Marcel Bongers

Administratief medewerker

Ik ben een analytisch en pragmatisch ingesteld persoon en mijn kracht is het accuraat en tijdig uitvoeren van administratieve taken. Ik kom het beste tot mijn recht wanneer ik binnen een team of afdeling een eigen deel verantwoordelijkheid op mij kan nemen.

Administratief medewerker in de regio Flevoland, Amsterdam of ‘t Gooi. 

 • Analytisch
 • Pragmatisch
 • Accuraat
 Met mijn liefde voor cijfers ga ik graag elke uitdaging op administratief gebied aan. 

 

Cynthia Boamah

Financieel medewerker

Met mijn ruime administratieve ervaring op financieel vlak ben ik een allrounder voor alle financiële taken. Ik ben een doorzetter en wil graag weten hoe de vork in de steel zit. Vandaar dat ik erg veel oog voor detail heb en het beste tot mijn recht kom in een organisatie waar ik een breed takenpakket heb. Collega’s omschrijven mij als een  gemotiveerd, analytisch ingesteld, volhardend en resultaatgericht persoon. Ik kijk uit naar een nieuwe uitdagende baan in de financiële branche, bij voorkeur in een internationale omgeving. 

Flevoland/Amsterdam/Schiphol/Hoofddorp, 32 uur

 • Analytisch
 • Financieel allrounder
 • Internationaal georiënteerd, zeer goede beheersing Engels

Op zoek naar een stevige financial met oog voor detail die tot de kern van de zaak weet te komen? Laten we kennismaken!

Commercieel

 

Bert Pieters

Reisleider / Vertaler

Mijn doel is het leven en de wereld aangenamer te maken voor mijn medemensen en mijzelf. In beide landen heb ik lang gewoond en ben vertrouwd met de talen, landen, geschiedenis en cultuur. Ik laat mensen graag schoonheid ontdekken en vertel graag en beeldend.

Ook vertaal ik Italiaans en Nederlands en schrijf en redigeer teksten.

Andiamo!

Reisgids Italië en Nederland / Tekstschrijver / Vertaler Italiaans. Omgeving: Italië en Nederland. 

 • Brede en diepgaande kennis van de landen Italië en Nederland
 • Uitgebreide taalbeheersing
 • Accuraat

Zoekt u een echte cultuur en geschiedenis gids met hart voor Italië en Nederland? Dan zoekt u mij!